Хасково

Цените са във ваканция – панталони по 2,80 лв. в Хасково

Ваканция за ценитеШокови намаления предлагат хасковските магазини за облекла в разгара на лятото, установи проверка на Haskovo.info. Те посрещат клиенти с надписи „Ваканция на цените!“ и „Лятна шопинг треска„. Дрешки последен модел са изпълнили витрините на всеки по-лъскав бутик, като повечето са на достъпни за всички цени.

От 30 до 50, а на места и до 70% стигат намаленията на модните парцалки. Популярна е също и далаверата „две на цената на едно„, по която се прехласват феновете на пазаруването и често примамва доста клиенти, споделят продавачи.

Панталони по 2,80Рядко се случва точно в средата на лятото цените на летните стоки да се намалят, но тази година промоциите са факт, за да се избегне спад в търсенето и да са доволни и клиенти, и търговци.

Във вихъра на летните разпродажби всяка дама, която прежали факта, че ще носи рокля по миналогодишна мода, може да се сдобие с две или три на цената на една. Господата пък могат да си вземат по един панталон за всеки ден от месеца на цената, която миналата година в някой по-марков бутик щяха да платят само за един чифт, тъй като сега панталони има и по 2,80 лв.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button