Хасково

66-годишен пешеходец загина след катастрофа, мотопедист в болница

Мястото на катастрофата66-годишен пешеходец загина след като бе блъснат от Форд Орион, съобщиха за Haskovo.info от полицията. Трагичния инцидент е станал снощи около 21:50 часа на кръстовището на бул. „България“ и бул. „Съединение“.

Мъжът тръгнал да пресича пътното платно на червен сигнал на светофара от Зеленчуковия пазар към пл. „Спартак“, когато бил блъснат от Форд Орион, управляван от 22-годишен хасковлия. С комоцио, фрактура на две ребра, вътрешни кръвоизливи и контузни рани по главата 66-годишният пешеходец е приет в хасковската болница. Минути преди полунощ мъжът починал.

При друг инцидент пострада 19-годишен мотопедист. На кръстовището на ул. „Младежка“ и ул. „Подем“ в Хасково 32-годишен шофьор на Форд Ескорт е отнел предимство на младия мотопедист и го е ударил.

19-годишното момче е със счупена челюст. Настанен е в хасковската болница, но опасност за живота му няма. При направения оглед и взетите проби след катастрофата е установено, че 19-годишния хасковлия е карал мотопеда без каска и има 0,82 промила алкохол в кръвта.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button