Хасково

Масларова обяви „наследството“, което оставя на бъдещото правителство

Емилия МаслароваСмятам, че имахме успешен мандат, а освен това си понесохме отговорността не за 4, а за 8 години, заяви днес в Хасково бившият министър на труда и социалната политика Емилия Масларова. Избраната за депутат от тук Масларова свика пресконференция, на която да обясни какво наследство оставя на следващия социален министър.

До 30 юни са изразходвани 44,57% от предвидените средства за помощи. 46,90% са похарчените пари за семейни подпомагания за над 120 000 семейства, като вече е стартирал процесът по регистрация за подпомагане на първокласници, които наесен ще получат по пари, обувки и дрехи. Най-много – 87% от предвидените средства са изразходвани за интеграционни помощи за хора с увреждания над 50%.

Увеличението на пенсиите от 1 юли няма да повлияе на хората, които досега са получавали енергийни помощи, каза още Масларова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button