Хасково

Интернет портал разяснява административни въпроси на граждани

Маргарита Великова от РСО демонстрира сайтаИнтернет портал с административна информация за Южен централен район с всички областни администрации, териториални звена и структури ще заработи пълноценно до края на месеца, съобщиха днес от РСО „Марица“.

Сайтът се изработва по проект, в който основен партньор е сдружението. „Структуриране на гражданското общество – обединени за повишаване на капацитета си“ е на стойност 220 000 лева и се изпълнява на територията на областите Хасково, Стара Загора, Кърджали, Смолян, Пловдив и Пазарджик.

Така нареченият „Електронен регион„, ще бъде място, където гражданите ще могат да си набавят всякакъв вид административна информация и да задават въпроси в специален форум. Целта също е да се подобрят уменията и знанията на гражданските структури по административни въпроси.

Порталът е изграден така, че всяка община да може да актуализира информацията, която пожелае, да информира за нови проекти и да публикува новини.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button