Спорт

Хасковските жени взеха купата по плажен хандбал, мъжете – с бронз

Хасковските състезателиПървата си шампионска титла по плажен хандбал спечелиха жените на Хасково през уикенда в Златни пясъци. Във финалния мач момичетата ни победиха „Шумен 98“ с 6:3 след дузпи.

Дарина Панайотова взе титлата голмайстор на първенството. Отборът излъчи и най-красивата състезателка край морето. Титлата „Мис плажен хандбал“ бе връчена на Венета Петкова.

 

Ангел КолевМъжете на „Асти 91“ останаха трети в класирането и взеха бронза след като победиха сборния отбор на Варна. Призът за най-полезен състезател спечели Ангел Колев. В първенството по плажен хандбал, което се провежда за трети път, участваха 7 женски и 7 мъжки отбора.

За хасковските състезатели следва седмица почивка. Между 9 и 11 септември други два тима от Хасково ще участват в първенство за девойки и юноши до 14 години в Созопол. Веднага след това в Приморски ще се проведе и състезание за момичета и момчета до 16 години.

 Дарина Панайотова  Венета Петкова

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button