Хасково

Бивши ученици и учители даряват пари за ремонт на школо

Работници вече циклят паркетаДарение от близо 2 500 лева получи Професионалната гимназия по транспорт в Хасково. Средствата са събрани от бивши ученици и преподаватели в местното школо. Всеки от тях участва със суми от 50 до 100 лева, разказа пред Haskovo.info директорът на училището Соня Добчева

„С тези пари ще бъде изциклен паркета и ще се боядиса дограмата в 12 кабинета„, обясни Добчева и допълни, че тези класни стаи ще бъдат оборудвани с нови мебели. Както Haskovo.info вече писа Професионалната гимназия по транспорт в Хасково получи в края на миналата седмица 180 двойни маси и 400 стола от Министерството на образованието.

Соня Добчева

Соня Добчева

До 15 септември в школото трябва да бъде направен и ремонт на покривите на учебния автосервиз и на физкултурния салон, който ще бъде освежен и вътре. „Това начинание ще се осъществи с подкрепата на Регионалния образователен инспекторат. Ще участваме и със собствени средства“, разказа Соня Добчева.

Професионалната гимназия по транспорт в Хасково ще започне учебната година с 12 паралелки ученици от VІІІ до ХІІ клас. Сформирани са и четири ХІІІ-ти класа, които ще бъдат на самостоятелна форма на обучение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
anna
anna
28.07.2009 17:34 17:34

Bravo! Dano se namerqt o6te takiva hora, da darqvat sredstva! Uchilishteto e strahotno!

Ирина
Ирина
28.07.2009 19:08 19:08

Браво на новата директорка! Училището ни беше супер западнало и имахме нужда от това. С нетърпение чакам да започнем новата учебна година.

Back to top button