Спорт

„Стамболово“ направи равен с „Ботев“ в контрола

Хасково - СтамболовоФутболният тим на „Стамболово“ завърши 1:1 като гост на „Ботев“ Гълъбово в контролен мач, игран снощи. За селекцията на Левент Аврамов се разписа бившият голмайстор на „Хасково“ Юлий Стефанов, който е едно от новите попълнения в тима. В събота „Стамболово“ ще играе приятелска среща като гост на пловдивския „Спартак“.

Футболистите от съседната на Хасково община усилено се готвят за старта на първенството в трета дивизия. Първият официален мач на „Стамболово“ е на 16 август, когато  гостува на „Тунджа„.

Междувременно на последната общинска сесия в Стамболово бе гласувано на едноименния клуб да бъдат отпуснати 100 000 лева. Единственото условие е той да представи подробен отчет за изразходването на парите. „Отборът допринася изключително много за добрия имидж на общината“, аргументираха се съветниците, които подкрепиха предложението.

Haskovo.info припомня, че „Стамболово“ се класира на пето място в шампионата на Югоизточната „В“ група като допусна пред себе си само „Брестник“, „Левски“ Стара Загора, „Поморие“ и „Черноморец“.

През юни започна мащабен ремонт на стадиона, където „Стамболово“ ще играе домакинските си мачове. Въпреки че вече е депутат от квотата на ДПС, президентът на клуба и бивш кмет Гюнер Сербест ще продължи да подпомага отбора.  

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button