Хасково

14-годишна избяга от дома си след спор с родителите, издирват я

Маринела Георгиева14-годишната Маринела Иванова Георгиева от Хасково е обявена за общодържавно издирване по молба на родителите, съобщават от областната дирекция на МВР.

Момичето е напуснало дома си в жк „Орфей“ на 08 август след пререкания с родителите си за неспазване на вечерен час определен й от тях. Преди да избяга двойката е написала бележка, че си заминава и да не я търсят, защото ще избяга пак.

За последно родителите й са я видели облечена в къс зелен панталон и потник и кафяви спортни платнени обувки на розови точки. Момичето е с кафяви очи и дълга кестенява коса.

Близките и полицията умоляват гражданите, които имат информация за местонахождението на Маринела, да съобщят в най-близкото поделение на МВР или на телефон 166 и 112 при гарантирана анонимност.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
dafdaf
dafdaf
11.08.2009 13:06 13:06

male basi ligavite deca az nikoga ne sam bila takava.s vsqko pokolenie po-zle stavat…v pove4eto slu4ai roditelite sa vinovni

huh
huh
11.08.2009 13:36 13:36

az ako se obleka taka shte me e sram da izbqgam

Back to top button