Любопитно

Томбола дава BMW в нощно картинг шоу в Хасково

Голамата наградаNight motor show ще разтърси картинг писта Хасково на 12 септември. Всеки, който си купи талон за вход срещу 5 лева, ще получи правото да направи пет обиколки с новите картове TOPKART 200cc, 6ph, съобщи за Haskovo.info шефът на картинг пистата и главен организатор на проявата Иван Бакърджиев.

Притежателите на талони ще участват в томбола, която ще разпредели две награди по 50 литра гориво, три GSM апаратa, три награди маркови спортни стоки за общо 450 лв., застрахователни услуги на стойност 300 лева, както и BMW 318i.

Няма ограничение за броя на талоните, които могат да бъдат закупени от един човек. Любителите на високи скорости могат да използват талоните чак до края на годината.

Талоните ще се продават на касата на Картинг писта Хасково или на входа й преди самото шоу. Отрязъкът от талона с име и телефон трябва да бъдат пуснати в урната на касата на Картинг писта Хасково най-късно до 20.00ч на 12 септември, уточниха организаторите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button