Любопитно

Лостовете по парковете в Хасково изместиха фитнес залите

ЛостоветеТам може и да няма фитнес инструктури, скъпи и удобни уреди или солариум. За сметка на това обаче са налице чист въздух, слънце и истински ентусиасти, които харесват спорта, просто заради него самия, а не защото е модерно да изглеждаме добре и да извайме тела по бърз и лесен начин. Тук я няма комерсиалната сянка на спорта и в частност на бодибилдинга, а просто онази тръпка да спортуваш, без която  всичко друго изглежда сякаш, че се прави насила.

ЛостоветеПриятен е фактът, че през последните години в Хасково се постегнаха някои от парковете, дори се създадоха и нови. В част от тях вече има и подходящи кътове за желаещите да напрегнат мускули и да поспортуват на воля. Набирания на лоста, коремни преси, кофички или упражнения на успоредката са част от нещата, с които можем да се поизпотим здравословно.

В парка под езиковата гимназия не липсват фитнес маниаци. Те предпочитат да прекарат късния следобед в тренировка вместо пред компютъра.

ЛостоветеЗащо обаче там, а не в близката фитнес зала? „Там искат пари“, шегуват се момчетата, които тренират в парка. „Предпочитаме  да спестим. Едно посещение във фитнес зала ни идва около 3 лева. Не че е много, но като се съберат посещенията става доста. Затова засега ни е по- добре да идваме на лостовете и тук да си правим тренировката“, споделят младежите.

„На лостовете“ както простичко ги наричат повечето посетители е приятно и често се виждат дори и малчугани, които ходят там да подражават на по-големите. Лостовете обаче си остават запазена марка за онези, които истински държат на спорта и движението, независимо дали са на 10, 15 или 55 години.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
stefan
stefan
25.08.2009 16:39 16:39

И в армията лостовете са безплатни…
Малко по-нагоре от този парк е Кенанското поделение…И там има лостове и са безплатни…
Споделете армията!!! Не се страхувайте… 😉

Анонимен
Анонимен
25.08.2009 22:22 22:22

Най-добрите 😀 😀 😀

Анонимен
Анонимен
25.08.2009 22:23 22:23

[quote=stefan]И в армията лостовете са безплатни…
Малко по-нагоре от този парк е Кенанското поделение…И там има лостове и са безплатни…
Споделете армията!!! Не се страхувайте… :wink:[/quote][quote=Гост]Най-добрите 😀 😀 :D[/quote][quote=stefan]И в армията лостовете са безплатни…
Малко по-нагоре от този парк е Кенанското поделение…И там има лостове и са безплатни…
Споделете армията!!! Не се страхувайте… :wink:[/quote]

Back to top button