Хасково

Бивша общинска координаторка на „Атака“ прави ДЕН

Анюта Лозева показа устава на ДЕН

Анюта Лозева показа устава на ДЕН

Общинската съветничка и бивш общински координатор на партия Атака в Хасково Анюта Лозева е на път да създаде Движение за Европа на нациите. Вече е готов проектът на устав на организацията, която си поставя за цел обединяването на гражданското общество.

Не трябва да се пропилява позицията на общински съветник и хората трябва да имат представителство – така Анюта Лозева коментира пред Haskovo.info идеята си. Тя допълни, че движението не си поставя политически цели и няма намерение да се превърне в партия и да участва във властта. Това не е нова „Атака“ в Хасково, отговори Лозева на въпрос дали по този начин не замества бившата си партия с нова.

Да членуват в движението могат всички, няма да върнем никого, допълни Лозева и потвърди, че един от поканените е бившият областен координатор на партия Атака Георги Майоров. Той обаче все още не е дал категоричен отговор. С устава на движението ще бъдат запознати и двамата общински съветници, които се отцепиха от Атака още преди 2 години – Борислав Иванов и Тихомир Калинов, каза още Лозева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
сджсдж
сджсдж
26.08.2009 17:46 17:46

Тя затова се разпада атака от такива като тях.днес в атака утре другаде и тва е.И ако това е патриотизъм и национализъм?

Анонимен
Анонимен
19.09.2009 20:09 20:09

АТАКА УМРЯ НА 13.06.2009 ДА НАПОМНЯ НА ЗАБРАВИЛИТЕ.СЕГА СЕ ПРЕИМЕНУВА В КРЪЖОК НА ГЕРБ.

Back to top button