Регион

Мотокупон до здрач в Димитровград днес за финал на празниците

Заместник-кметът на Димитровград Красимир Минев също се включи в мотокупона с мотора си

Заместник-кметът на Димитровград Красимир Минев също се включи в мотокупона с мотора си

Мотокупон, който е часто от програмата за Деня на Димитровград започна рано тази сутрин на плувен басейн Раковски. Той е организиран съвместно с местния клуб на рокерите „Викингите“, които посрещат приятели-мотористи от цялата страна. Игри, състезания, атрактивни награди за победителите и музика за тонус, обещават организаторите до късна доба.

От 17 до 18.30 ч. по отсечката на централния бул. Раковски в близост до сградата на общината са предвидени демонстрации. „Братята на вятъра“ от Димитровград и техни гости ще покажат уменията си в атрактивно управление на мощните мотоциклети.

В 19.30 ч., пак на басейн „Раковски“ започва рок-маратон с групите „Фанагория“, „Odd Crew“,  „Grand Illusion“.

По-късно следобед – от 18 ч. на стадион „Миньор“, е приятелската среща между футболните отбори „Димитровград-1947“ и „Орестиада“.

За най-малките от 18.30 ч. на пл. „България“ е шоу-програмата, подготвена от столичния театър „Жар„. Веднага след това на голямата сцена там ще започне концерта на танцовия ансамбъл от Ферес, Гърция, който е финален за тазгодишните 10-дневни празници по повод рождението на Димитровград и 62-годишнината му.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button