Хасково

EVN променя сроковете за плащане на електричеството

ОпашкаОт 1 октомври EVN въвежда нови срокове за плащане, съобщиха за Haskovo.info от компанията. Вече ще има два периода – от 1 до 15 число и от 11 до 25 число. Различните клиенти ще плащат в различни периоди. Това ще става ясно от фактурата им.

Първата фактура с новите срокове за плащане ще получим още този месец. В сметката за август ще пише кой е новият срок, в който трябва да се издължаваме на електроразпределителното дружество.

От EVN уточняват, че с въвеждането на новите срокове ще се оптимизира работата на касите и вече ще има по-малки опашки. Освен това срокът вече ще е по-дълъг – 15 вместо 10 дни и ще е по-близък до датата на отчитане.

През този месец сметките за ток могат да бъдат платени по-рано, съобщават още от дружеството. Въпреки че официалният срок започва на 15-ти, на касите ще приемат пари още от днес.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button