Хасково

Служители на ВиК оправиха плочките пред Младежкия дом след авария

Възстановяване на плочкитеВъзстановяване на плочките в градинката пред Младежки център – Хасково започнаха работници на ВиК днес. Изгнила и пробита тръба стана причина преди 20-тина дни служители на водното дружество да разкопаят участъка, за да поправят теча.

„Аварията не бе голяма, а напротив – бе локална. Водата бе спряна единствено и само в сградата на Младежки център“, уточни за Haskovo.info началникът на район Хасково към ВиК инж. Атанас Димов. Той допълни, че е практика там, където екипите на водното дружество разкопаят заради повреда, след това да възстановят настилката в първоначалния й вид.

Днес екипи на ВиК отстраняваха повреди пред блок №19 в кв. „Бадема“, на ул. „Младежка“ 15 и на тръбопровода, захранващ кв. „Куба“. До обяд водоподаването в проблемните участъци в Хасково бе възстановено, допълни инж. Димов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Теляка
Теляка
08.09.2009 7:35 7:35

За тези 20-ина дни как се подмиваха в Младежкия център?
Там са събрани все едни к*рвентий…. мирише, та вони!

Back to top button