Хасково

Избираме „Мис Хасково“ днес, група „Те“ гостуват с концерт

Дни на ХасковоДетски спортен празник ще постави началото на поредния празничен ден в Хасково. Началният час е 10:00, а мястото – пред зала „Дружба“. Следобяд в Художествената галерия, която вече носи името на Атанас Шаренков ще се съберат даровити деца и художници от Хасково. Пленерът ще започне в 16:00 часа.

Изложбата от фонда на художествена галерия Кърджали „Стари майстори“ гостува в галерия „Форум“. Реставрирани творби на Иван Мърквичка, Ярослав Вешин, Владимир Димитров–Майстора, Димитър Гюдженов, Бенчо Обрешков, Генко Генков и Димитър Казаков-Нерон ще могат да бъдат видяни от 17:00 часа.

Половин час по-късно в зала „Хасково“ ще се проведе среща-разговор с писателката Теодора Димова.

Концерт на ФТА „Смолян“ и 100 каба-гайди очаква хасковлии на пл. „Свобода“ в 18:30 часа. Час по-късно започва конкурсът „Мис Хасково“ в читалище „Заря“.

„Молитва за обич“ се казва спектакълът на балетна школа „Галаксико“, който също е включен в празничната програма. Танцовото шоу ще може да се види в 20:30 часа на пл. „Спартак“. Веднага след края му започва концерт на група Те и Music Idol 3, с участието на Димитър, Меги и Преслава.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
10.09.2009 9:04 9:04

дАтски или дЕтски спортен празник,а Диди?

ssssssssssss
ssssssssssss
10.09.2009 11:43 11:43

ko izbirate miss haskovo be veche se znai koq sh e!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RALICA! ralica….. 8)

Back to top button