Хасково

Мъж загина след като кола излетя от мост в Клокотница

Катастрофа52-годишен турски гражданин загина при катастрофа в хасковското село Клокотница. Мъжът е пътувал от Турция за Германия заедно със съпругата си и трите им деца

Инцидентът е станал около 8:30 часа тази сутрин. Жената, която е шофирала семейния Фолксваген е карала с превишена скорост е заспала зад волана, съобщиха от полицията. Колата е излетяла от пътя и се е преобърнала в селската река.

Очевидци разказаха, че са видели майката и трите деца сами да излизат от автомобила и да измъкват тялото на починалия мъж. Предполага се, че той се е удавил след катастрофата, тъй като е бил с колан и отстраняването му е удължило престоя под водата.

Image По първоначални данни майката и трите деца нямат сериозни травми, но са откарани с линейка в хасковската болница. Двете момчета са на 15 и 18 години, а сестричката им е на 14. Според дошлите на място специалисти няма следи от спирачен път.

„Тази отсечка досега е взела над 20 жертви и ще настоявам тук да се сложи денонощен полицейски пост„, каза пред Haskovo.info кметът на селото Евгени Трендафилов. Той допълни, че засиленият трафик от началото на юни кара хората да се страхуват да излизат навън.

 

Image Image

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button