Любопитно

Бъдеща студентка и барман са мис и мистър Хасково 2009

Тодор и Магдалена

Мистър и Мис Хасково 2009

18-годишната Магдалена Карабашева и 21-годишният Тодор Милчев са мис и мистър Хасково за 2009 година. 15 момичета от 15 до 20 години и 11 момчета до 23 години дефилираха пред хасковската публика в спортни, елегантни облекла и бански костюми на реномирани марки в пищна церемония в залата на читалище „Заря“.

Журито и тази година председателстваше заместник- кметът Кирил Керанов. Помагаше му и мис Хасково 2008 Ивелина Радева, която предаде щафетата на тазгодишната победителка Маги.

Подгласнички на мис Хасково станаха Джулия Трендафилова на трето място и Виолета Кръстева – на второ. Здравко Чакъров бе избран трети сред мъжете, а Димитър Митрев – втори.

Виолета, Магдалена и Джулия

Виолета, Магдалена и Джулия

Тазгодишната победителка при дамите за трети пореден път се явява в конкурса Мис Хасково като този път се оказа щастлив за нея. „Причината да участвам отново в конкурса бе усещането и емоцията, която ми дава той. За мен това е неповторимо изживяване, дори и да не бях спечелила“, сподели новата мис Хасково.

В момента Маги е ученичка в гимназията по туризъм в Хасково, специалност хотелиерство. Младата красавица не е сигурна с какво точно иска да се занимава в бъдеще. Въпреки това обаче след като завърши тя обмисля да продължи обучението си в същия бранш.

Димитър, Тодор и Здравко

Димитър, Тодор и Здравко

Не предвижда обаче да се откаже и от модата, която й дава много емоция. За момента тя няма свой моден кумир и в ежедневието си залага повече на елегантното облекло, което подчертава стройната й фигура.

От своя страна първият Мистър Хасково Тодор Милчев в момента работи като барман в известно хасковско кафене. Пред Haskovo.info Тошко, когото публиката не спря да аплодира по време на дефилетата, сподели, че не е очаквал такъв развой за себе си от конкурса, и че се е явил на него на шега.

 

Претендентките за титлата Мис

Претендентките за титлата Мис
 

Кандидатите за Мистър

Кандидатите за Мистър
 

Журито обсъжда оценките

Журито обсъжда оценките
 

Залата на читалището бе пълна

Залата на читалището бе пълна

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
милан
милан
12.09.2009 19:23 19:23

Как може това 18годишно да е мис Хасково–пълна пародия . Има толкова по-красиви жени и момичета от нея , но баща и е голям „красавец“ –направо ми идва да го „цункам“ по-лицето . ВЕЧНО ТВОЙ МИЛИЧЪК

Back to top button