Любопитно

100 каба гайди и Мюзик Айдъл на 10 септември в Хасково

Преслава, Александра, Меги, Преслава и ДимитърПразничната вечер на 10 септември в Хасково започна с концерт на фолклорен танцов ансамбъл „Смолян“. Центъра на Хасково от сцената на площад „Свобода“ огласиха и 100 каба гайди.

Програмата продължи по-късно на спортна площадка „Спартак“. Там публиката очакваше с нетърпение изпълнителите от „Мюзик Айдъл“ Меги, Преслава, Александра и Димитър. Своите хитове изпълниха и група „Те“, чиято солистка също бе участник в реалитито за таланти.

 

100 каба гайди

100 каба гайди
 

100 каба гайди

100 каба гайди
 

Меги

Меги
 

Димитър

Димитър
 

Преслава Мръвкова

Преслава Мръвкова
 

Преслава Пейчева

Преслава Пейчева

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
11.09.2009 8:23 8:23

Съвет към фотографа-Спри да снимаш,не ставаш!

Анонимен
Анонимен
11.09.2009 8:56 8:56

[quote=Гост]Съвет към фотографа-Спри да снимаш,не ставаш![/quote]
Съвет към коментиращия – спри да гледаш, не виждаш.

Анонимен
Анонимен
11.09.2009 9:08 9:08

[quote=Гост][quote=Гост]Съвет към фотографа-Спри да снимаш,не ставаш![/quote]
Съвет към коментиращия – спри да гледаш, не виждаш.[/quote]
Аз си виждам много добре,и не съм от тези които си мислят че като имат цифров фотоапарат са фотографи. Погледни малоумието на снимките и си помисли добре.Погледни хубавичко първата снимка и тогава ми се обяснявай!

Rainbowka
Rainbowka
11.09.2009 14:56 14:56

Искам да помоля..някой да ми даде линк да си сваля общата снимка първата отгоре,че не става да я сваля незнам защо..и ако имате снимки още на Александра от концерта ще ви помоля да ми пишете и да ми ги пратите ако може и ако не е много нахално..благодаря ви предварително..

e-mail: rainbowka@live.com

петър иванов
петър иванов
14.09.2009 15:29 15:29

otnowo golqma byrkotiq! KAK MOJE ZAM KMET DIMIROWA DA POKANI 4-RI FOLK ANSAMBYLA I TO WSI`KI SYS STYARI PROGRAMI. A DA NQMA NITO EDIN ORKESTYR ZA NAR. MUZIKA DA NAPRAWI GOLQMO HORO I HORATA DA SE WESELQT ZAEDNO!!! GOLQM GAF I KMETA DA SLAGA 3 `ASOWNIKA PO CENTYRA SLED KATO IMA TAKIWA NA SAWETA OBLASTNIQ, NA OB]INATA I NA NA H-L AIDA NEMOJA LI KMETA DA GI REMONTIRA ZA 2-3 HILQDI LEWAQ AMI DADE 21000 ZA NOWITE !!!!!!! ЩОМ Е ТАКА НЕКА СЛОЖИ НА ВСИЧКИ КЛОЗЕТИ ПО ЕДИН ЧАСАОВНИК И ТОВА Е ! А ТЕЗИ ДЕТО НЯМА КАКВО ДА ЯДАТ, ГОСПОД ДА ИМ Е НА ПОМОЩ@ ДО КОГА ТАКА БЕ КМЕТЕ

Back to top button