Хасково

Рок легенди и силов трибой за празниците в Хасково днес

Дни на ХасковоНационален турнир по силов трибой ще се проведе в зала „Дружба“ днес. Началният час е 16:00. Час и половина по-късно в Историческия музей ще бъде открита изложбата „Магия с огън и вода“. За най-малките зрители днес организаторите от община Хасково са предвидили детски куклен театър „Таласъмът Тропалан“. Той ще се играе на открито на пл. „Свобода“ в 10:30 часа.

Концерт тази вечер на площада пред Областна администрация ще изнесе ФТА „Златна Тракия“. Хасковската публика ще забавляват и Радмила Райич от Сърбия и Адам Орвад от Дания.

На площадка „Спартак“ от 20:00 ще танцуват възпитаниците на Формация за модерен бален „Рона“. Половин час след тях на сцената ще излезнат рок легендите от група „Сигнал“, Митко Щерев и Илия Ангелов с песните на „Диана експрес“ и Кирил Маричков с хитовете на „Щурците“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button