Хасково

Подлезите превърнати в тоалетни, чистят ги по наш сигнал

Катя Койчева

Катя Койчева

Подлезите в Хасково са в окаяно състояние, сигнализираха читатели на Haskovo.info. Наша проверка установи, че съоръженията са пълни с боклуци и фекалии, крайно неугледни, с надраскани стени и падаща мазилка от тавана

„Подлезът е много мръсен, всеки път със страх минавам от тук„, сподели Катя Койчева. Възрастната жена използва подлеза под бул. „Г.С. Раковски“ няколко пъти на ден, за да избегне натовареното движение по една от главните пътни артерии на Хасково. Като решение на проблема Катя Койчева има предложение – подлезите в Хасково да се дадат под наем и както е в големите градове в тях да заработят магазини. „Това е единствения начин съораженията да бъдат поддържани непрекъснато“, категорична бе възрастната жена.

Подлезът на бул. "Г.С. Раковски" „За съжаление хасковските подлези са твърде тесни и са само за пешеходци. В тях няма място за търговски обекти„, коментира пред Haskovo.info заместник- кметът по строителството Нели Станева. Тя допълни, че незабавно ще сезира „Екопрогрес“ и до дни съораженията ще бъдат почистени

Нели Станева припомни, че последното мащабно възстановянване на подлезите в града е било преди 3 години. Тогава освен строителните дейности са били поставени осветителни тела и табели. „Голяма част от хасковлии обаче не използват подлезите по предназначение“, каза Нели Станева и допълни, че недобросъвестните граждани в Хасково не са малко. Дни след последното им обновяване преди 3 години лампите в подлезите са били откраднати, а част от плочките – разбити, за да бъде откраднат 20 метра кабел.

Подлезите в хасково са три – на бул. „Г.С. Раковски“, на бул. „Васил Левски“ и до гарата. И трите съоражения са много мръсни и почти не се използват по предназначение.

Image Image
Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
11.09.2009 17:13 17:13

По-мръсни са и от тоалетна! 🙁

Back to top button