Любопитно

Димитровградчанин взе BMW-то на картинг шоуто в Хасково

Александър Дюлгеров с БМВ-то

Александър с БМВ-то

С BMW 318i се прибра в Димитровград Александър Дюлгеров след грандиоцния купон на Картинг писта Хасково. Събитието, което протече под надслов „Night motor show“, раздаде куп награди по повод четвъртия рожден ден на пистата.

Състезание по картинг, италианско преследване и дрифт, много пиротехника, светлинни прожектори и награди както за състезателите така и за зрителите бяха осигурили организаторите.

 

Иван Бакърджиев връчи ключовете на победителя

Иван Бакърджиев връчи ключовете на победителя

Състезанието по картинг беше в двата най-големи класа Rotax Max и KZ2. Победител в клас Rotax Max стана Калин Стефанов. В клас KZ2 първи финишира Владо Арабаджиев. Призьорите, качили се на почетната стълбица, получиха награди от по 200 лева, осигурени от община Хасково, съобщи за Haskovo.info собственикът на пистата Иван Бакърджиев.

Бонуси имаше и за публиката. Освен BMW-то късметлиите си разпределиха две награди по 50 литра гориво, три GSM апаратa, маркови спортни стоки за общо 450 лв. и застрахователни услуги на стойност 300 лева.

 Картинг  Картинг
 Картинг  Картинг
 Картинг  Картинг

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button