Хасково

Букетите за 15 септември на пазара – от 3 до 12 лева

ДаниелаБукети пред единични цветя предпочитат учениците в Хасково тази година. Утре на 15-ти септември те ще зарадват любимите си учителки по случай първия учебен ден с огромни букети, които от няколко дни са отрупали масите на заленчуковия пазар в града.

Цената на букетите започва от 3 и може да стигне до 12 лв. сподели пред Haskovo.info Даниела. За поредна година тя предлага красиви цветя на всички ученици на пазара в Хасково.

„Тази година оскъпяването на цветята заради първия учебен ден не притеснява много хората и те купуват“, споделя тя. На масата на Дани освен готови букети могат да се намерят и карамфили от 20 до 50 стотинки, рози за по 3 лв. всяка, маргарити за 2,50 лв. Най- търсени обаче са букетите с хризантеми уточнява Даниела, като тяхната цена започва от 3 и стига до 9 лв.

 Цветя  Цветя

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button