Хасково

Хасковлия оглави Националната служба за съвети в земеделието

Любомир МариновЛюбомир Маринов е новия изпълнителен директор на Националната служба за съвети в земеделието. Назначаването на Маринов и две седмици след като предишният изпълнителен директор доц. Младен Младенов бе освободен от министър Найденов заради неефективната дейност на службата и недобрата комуникация със земеделските производители. 

От Маринов се очаква да предприеме действия за преструктуриране на Националната служба за съвети в земеделието, така че да подпомага реално бизнеса.

Любомир Маринов е роден през 1970 г. в Хасково. Той е част от структурите на Националната служба от 2006 година, като започва работа като старши експерт. Неговият професионален опит включва и работа като агроном в Агробиоинститута в София, във „Винпром“ Хасково и в Земеделска кооперация „Прогрес“ в с. Подкрепа.

Маринов владее английски и руски език. Женен е с две деца.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
бай земеделски
бай земеделски
16.05.2010 10:14 10:14

от това което пише става ясно че назначението му ене за това че има качества като агроном а поради владеенето на англййски,,,,придобил опит като агроном в,,,,,,,,,,,винпром , ашколсун,

Back to top button