Хасково

26 600 ученици от област Хасково тръгват на училище

15 септемвриЗа 26 600 ученици ще бие днес първия звънец в област Хасково, съобщи за Haskovo.info началникът на Регионалния образователен инспекторат Иван Панайотов. Той ще открие учебната година в ОУ „Св. св. Кирил и Методий“, тъй като там ще заработи новопостроен корпус. Там ще бъдат и заместник- кметовете Нели Станева и Татяна Димитрова.

Областният управител Румен Данев ще пожелае успех на учениците от ОУ „Христо Смирненски“ в Хасково. Там за втора поредна година децата са с униформи.

В училищата в цялата страна учебната година ще се открие в 9:00 часа с издигане на националното знаме под звуците на българския химн. Полицаи ще следят да бъде спазена и традицията на този ден шофьорите да карат с включени светлини в знак на бдителност за опазване децата по пътищата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button