Хасково

Изпълнителният директор на НАП коментира реформите в Хасково

НАП ХасковоИзпълнителният директор на НАП Красимир Стефанов пристига днес в хасковската териториална дирекция на приходната агенция, за да се срещне със служителите. Поводът са престоящите промени в структурата на НАП, съобщиха за Haskovo.info от дирекцията.

На срещата ще бъде коментирано преструктурирането, което трябва да завърши до края на годината. До тогава всички териториални дирекции ще бъдат преобразувани в офиси за облслужване. Дирекциите ще останат 5. Хасково ще бъде подчинен на Пловдив.

На практика всички служители запазват работните си места, но ревизорите и публичните изпълнители ще бъдат изнесени структури и на пряко подчинение на регионалните дирекции, а на прякото подчинение на директорите на Офиси ще остане обслужването на клиенти, уточниха от НАП. От там подчертаха, че реално няма да има закриване или заличаване на данъчна администрация в Хасково, а само преструктуриране.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
24.09.2009 16:09 16:09

UMRETE OT ZAVIST

Back to top button