Хасково

Санитарка преджобва болни в хасковската МБАЛ

МБАЛ ХасковоСанитарка в хасковската болница е била заловена след кражба на портмоне от пациентка в лечебницата, съобщават от областната дирекция на МВР. Сигналът за изчезналия портфейл е подаден вчера сутринта от 41-годишна жителка на стамболовското село Балкан, която установила липсата на 25 лева, лични документи и дебитни карти.

Криминалистите са установили, че портмонето е било задигнато от 45-годишната санитарка. Откраднатото е върнато на потърпевшата с протокол. По случая е образувана преписка.

Haskovo.info научи, че това не е първият подобен случай в болницата. Санитарката свивала предмети и пари и друг път, но въпреки оплакванията досега това не било доказано.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
друга жертва!
друга жертва!
23.09.2009 20:17 20:17

И мен ме преджобиха там преди около 2 месеца и половина и съм сигурна,че е същата санитарка! Преди да ми изчезнат парите бях излизала от стаята само 1 път за около 5 мин. (и другите две жени от стаята бяха с мен,само на едната детето остана,но то беше мн зле и не можеше да става ,така ,че няма как да са те,пък и аз първа се прибрах в стаята ) …и когато се върнах забелязах,4е пода е току-що измит..!Главната сестра веднага извика полицаи,които се отзоваха мн бързо,и разпитаха всички ,но нямаше никакви доказателства…въпреки,че всички факти водеха към санитарката,която ако не се лъжа се казва Силвана!Радвам се ,че са я хванали най-сетне! За пореден път се убеждавам,че рано или късно всичко се връща! Затова,ако искате да ви се случват само добри неща -много е просто-ПРАВЕТЕ ДОБРО!

друга жертва!
друга жертва!
23.09.2009 20:23 20:23

….въпреки,че всички факти сочеха към санитарката,която ако не се лъжа се казва Силвана! Радвам се ,4е най-сетне са я хванали ! За пореден път се убеждавам,4е всичко рано или късно се връща! Затова,ако искате да ви се случват хубави неща правете добро,а не лошо!

Back to top button