Хасково

Любовно око за новодомците от Съюза на диабетоболните

Марийка Кротнева подарява Любовно око на Петър Дялков

Марийка Кротнева подарява Любовно око на Петър Дялков

Любовно око получи председателят на Съюза на диабетоболните в Хасково Петър Дялков от членове на организацията. „В нов дом се влиза с подарък“, казаха с идването си Марийка Кротнева и Тодорка Латева, които донесоха и две саксии с кактус и копривка.

В петък следобяд получих ключовете и днес е първия ни ден в новия офис“, каза за Haskovo.info Петър Дялков. Той бе събрал днес членовете на Съюза на диабетоболните, за да раздаде на 110 социално слаби от тях помощи. Храната е осигурена от Българска асоциация „Диабет“. 5 седмици по ред всяка сряда диабетиците ще получават кашон с пакетирана храна. Днес в рамките на 30 лева хората получиха хляб, чай, сирене, извара, мляко, инстантна супа, грах, домати, картофено пюре, пиле и риба.

Иначе новия офис на диабетоболните удовлетворява нуждите на членовете на съюза. Освен голямата зала, в която ще се събират, те ще имат и медицински кабинет. В него всеки четвъртък медицинско лице ще оказва помощ и ще преглежда нуждаещите се. За развлечения също е помислено. Пенсионерите ще могат да идват да играят шах и табла. Офисът разполага и с двор, който ще бъде почистен и там ще бъдат поставени маси за удобство на членовете на Съюза на диабетоболните. Всичко ще бъде почистено основно, тъй като вече цяла година  сградата не се използва, поясни Дялков и допълни, че дограмата ще бъде пребоядисана.

Image Image
Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Andrey
Andrey
23.09.2009 22:06 22:06

kade shte se provejdat izborite za kmet.Taq sgrada beshe parvo nedelno uchilishte,posle pensionerski klub, i tova beshe sekciq 13 kadeto se provejdat izbori a sega kade shte se provejdat izborite?

Анонимен
Анонимен
25.09.2009 7:15 7:15

Ам сигурно пак там. Както в училищата отварят секции по избори, така и там ще си остане секция сигурно ❗

Back to top button