Спорт

„Компас 94“ завърши щафетната надпревара за ветерани с още сребро

Хасковският отборС второ място и сребърни медали завършиха „компасите“ от Хасково щафетното бягане, което беше последна надпревара от Държавното първенство за ветерани. То се проведе вчера отново в Старозагорските Минерални бани. Там хасковският клуб по ориентиране отиде с два отбора  – в категориите до 50 години и до 60 години

Арена на щафетата бяха паркът в курортното селище, вилната зона и околните хълмове, обрасли в трудно достъпни гори. Нашите представители мериха сили с още 40 отбора от страната. В категорията до 50 годишните на първи пост Николай Стилев предаде щафетата първи с аванс от 3 минути пред тима на Габрово.

На втори пост Димитър Георгиев бяга с увреден менискус, но въпреки това отстъпи съвсем малко на домакините от Стара Загора. На трети пост Георги Кирков запази втората позиция. Така отборът спечели второто място и още сребро за хасковското ориентиране.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
23.09.2009 19:54 19:54

brada nau4i sina ti futbol da igrae

Back to top button