Хасково

Хасковските воеводи подкрепят Славчо Атанасов

ВМРОХасковската структура на ВМРО ще подкрепи за лидер на партията кмета на Пловдив Славчо Атанасов на предстоящия извънреден конгрес, обявиха на пресконференция днес от местното ръководство. Другият известен засега кандидат е настоящият председател на партията Красимир Каракачанов.

Мотивите си местните войводи обясниха с неправилна политика на досегашното ръководство. Според тях партията има нужда от тотална промяна в начина на работа. Старото ръководство не успя да се подготви и да се справи с последните избори и затова ВМРО изгуби своето представителство в парламента, заяви областният и общински председател на партията в Хасково Николай Кючуков. Като пример той посочи факта, че все повече членове и симпатизанти се отдръпват.

От новото ръководство хасковското ВМРО ще очаква по-добра организация и контакти с останалите политически сили, както и по-добра работа с местните организации за следващите парламентарни избори. Местното ръководство на партията определи като лоша и медийната политика на ВМРО.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button