Любопитно

„Сцената е наша“ събира млади музиканти в конкурс за рок песен в Хасково

Младежки конкурс за рок песен „Сцената е наша“ ще се проведе на 11 декември от 18:30 часа в хасковския Младежки център.

В конкурса могат да участват групи на младежи от 15 до 29 г. Всеки от участниците ще изпълни по две песни и трета по желание – авторска. Класираните на първите три места ще получат като награда професионален звукозапис. Музикантите ще бъдат оценявани от жури, публиката, а право на глас ще имат и самите банди.

Наградите за конкурса и инструментите за репетиционното студио в центъра за иновации „Кошера в къщата“ са осигурени с финансовата подкрепа на община Хасково. В центъра вече репетират 6 групи, като има възможност и за още, съобщи Милена Трендафилова, която е сътрудник проекти в Сдружение „Алианс за регионално сътрудничество и развитие“. Тя уточни, че целият екип на Сдружението, ангажиран с изпълнението на дейностите, участва на доброволни начала – без да получава възнаграждения.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button