Хасково

Съдът отложи делото за зверското убийство на Минка Андреева

Христо ЛазовЗаради неявяване на свидетели и единия от подсъдимите Хасковският окръжен съд отложи днес делото за жестокото убийство на  димитровградчанката Минка Андреева. Тялото на 36-годишната жена бе открито сутринта на 6 юни миналата година в апартамента й в Димитровград от съседката й Виктория.

Жертвата е била жестоко изнасилена, душена и рязана със стъкло – установи последвалата експертиза. Първоначално за престъплението бе обвинен 29-годишният димитровградчанин Христо Лазов, впоследствие на подсъдимата скамейка бе изправена и приятелката му Виктория Ангелова, която е заподозряна  в укриване на информация по случая.

Виктория АнгеловаДнес тя не се яви в съда, което стана причина делото да бъде отложено за 10-ти ноември.  Защитникът на Лазов адвокат Ирена Узунова и прокурорът по делото поискаха процесът да бъде отложен и заради неявяване на свидетелките Гергана Димитрова и Христина Никова.

Съдия Росен Русев наложи глоба от по 200 лв. за двете и 1000 лв. за Виктория Ангелова като на следващото заседание те ще бъдат доведени принудително в залата.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button