Хасково

„Секс, наркотици и рокендрол“ в театъра тази вечер

Асен БлатечкиПостановката на Ивайло Христов „Секс, наркотици и рокендрол“ се играе тази вечер на сцената на ДКТ „Иван Димов“. Хасковлии ще могат да се насладят на играта на Асен Блатечки , Виктория Арсова, Александър Славчев, Христо Намилев, Стефка Емилова, Светослав Михайлов и Георги Русев.

В продължение на 18 години този спектакъл се играеше от Ивайло Христов, съобщават от театъра. Сега той  е в ролята на режисьор. Избрал е Асен Блатечки за главната роля.

Това е изключително силен текст, който лека-полека се превърна в класика. В началото го играех като шоу, но текста има и други пластове. С Асен се познаваме от много години. Убеден съм, че работата върху този текст е още един ВИТИЗ.“, казва Ивайло Христов.

Според Блатечки този текст  е изповед на 10 човека с различни съдби. „Аз съм гледал 30 пъти представлението на Ивайло. Не усещам състезание и ми е супер готино, че мога да работя това, което той е работил толкова години. Не ми е скучно, адски много се забавлявам.„, допълва актьорът, изпълняващ главната роля.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button