Спорт

Моторист със спукани прешлени след мотокроса в Горски извор

Въчо Въчев33-годишният Въчо Въчев от Горски извор пострада по време на днешния мотокрос в селото. „Друг мотор падна пред него и той падна след това“, разказа пред Haskovo.info приятелят на моториста Манол Игнатов.

Въчо е с два спукани прешлена и фрактура на ребро. Този път ще се размине по-леко и няма да се налага да бъде напълно обездвижен, коментираха близки на пострадалия. В началото на лятото по време на тренировка Въчо отново е паднал от мотора. Тогава е бил със спукан таз. Близо 3 месеца е бил в инвалидна количка с корсет, напълно обездвижен, за да се възстанови от травмата.

Въпреки нещастието сполетяло Въчо синът му Даниел, който е в 8 клас, има повод да се радва. Той стана първи в категория „Б лиценз“ на регионалния мотокрос, който събра над 60 състезатели на пистата край Горски Извор.

 Близки се събраха около Въчо след падането  Мотокросът край Горски извор

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
nikolai
nikolai
28.03.2010 18:33 18:33

az go poznavam i nego i sina mu.Daniel kara mnogo xubavo i Vacho i toi mnogo hubavo az sam Nikito na Petar pojelavam mu skoro6tno uzdravqvane.

Back to top button