Хасково

Многопрофилната болница в Хасково и общинска полиция без ток следобяд

ТокЗаради профилактика на съоръженията EVN ще прекъсва тока и днес в Хасково. Целта е да се подобри надеждността и качеството на снабдяване с електричество – особено през идните зимни месеци, които се характеризират с натоварване на системата, уточняват от дружеството.

Кв. „Капитан Петко“, кв. „Лебеда“, Мега Маг Волта, ул. „Стефан Стамболов“в , ул. „Калоян“, ул. „Ибър“, ул. „Белмекен“, ул. „Витоша“,ул. „Сан Стефано“, Общинска полиция, и живеещите по бул. Съединение в района на автогарата в Хасково ще бъдат без ток до обяд.

На тъмно от 13:00 до 15:00 часа ще останат Ортопедично отделение, АГО, Нервно отделение, Военна болница, района около автогарата, ученическите общежития и математическата гимназия.

Профилактиката на EVN ще спре само за час тока в Хирургичното отделение на МБАЛ – Хасково и част от кв. „Войнишки“. Там електроподаването ще бъде прекъснато от 15:00 до 16:00 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button