Хасково

Структурите на БСП в Хасково по-скоро за промяна в ръководството на партията

Емилия МаслароваЗабелязва се желание сред структурите на БСП в хасковска област за промяна на ръководството на партията на ниво Изпълнително бюро, коментира на пресконференция днес депутатът Емилия Масларова. Дебатът тече задълбочено във всички организации, допълни и общинският председател Иван Станчев.

Социалистите от областта ще се съберат тази вечер в Свиленград на председателски съвет, за да обсъдят ситуацията в червената партия преди редовния й конгрес след седмица.

Бившият социален министър коментира обвиненията на наследника й Тотю Младенов. Според Масларова дефицитът в бюджета се дължи основно на парите, които се харчат за хората с увреждания, тъй като там не може предварително да се прогнозира колко ще са те.

Масларова коментира, че липсите могат да се наваксат от събираните от „Социално подпомагане“ глоби и от предвидените за енергийни помощи средства, тъй като те няма да се изплатят наведнъж за целия сезон, а само за ноември и декември.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button