Хасково

След успех на Аполония „Златна мина“ се играе пак в Хасково

Златна мина„Златна мина“ от Ст.Л. Костов се играе тази вечер на сцената на ДКТ „Иван Димов“ в Хасково. Спектакълът, чийто режисьор и сценограф е Мариус Куркински, за четвърти пореден път ще напълни залата на културната институция. 

Зрителите ще могат отново да се насладят на играта на Веселин Анчев, Ивана Папазова, Иванка Шекерова, Николета Малчева, Светла Рудева, Теодор Папазов, Любомир Сапунджиев, Стефан Цирков и Делчо Филипов. Билетите за спектакъла са по 7 и 8 лева. Все още има свободни места, съобщиха от театъра.

Haskovo.info припомня, че премиерата на „Златна мина“ се състоя на 30 април тази година. Голям интерес предизвика спектакълът в Созопол по време на празниците на изкуствата „Аполония“. През септември „Златна мина“ гастролира на 11-я Международен театрален фестивал „На брега“ в Бургас. Дни по-късно хитовият спектакъл на хасковския театър бъде показан и на Есенния международен театрален фестивал „Сцена на кръстопът“ в Пловдив.

От цялата страна пристигат заявки за гастрол на „Златната мина“ – чак до април 2010 година, похвалиха се от театъра. Софийската публика ще гледа за първи път постановката на Мариус Куркински на 28 октомври.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button