Хасково

Хасковлии купуват нашумяла книга с ваучер

ВаучерътДългоочакваният роман на Дан Браун „Изгубеният символ“ се продава с ваучери близо два месеца преди да бъде пуснат на пазара. Тази предварителна продажба ще спести на предприемчивите 2 лева от реалната цена. Така „Изгубеният символ“ може да бъде закупен вместо за 20 за 18 лева. От две седмици хасковските книжарници продават ваучери за най-запалените почитатели на американския писател.

Неговото последно произведение излезе в САЩ, Великобритания, Канада и други англоезични страни точно в полунощ срещу 15 септември. В България „Изгубеният символ“ ще бъде пуснат в търговската мрежа в 00:00 часа на 22 ноември. „Има голям интерес към книгата, ваучерите се продават“, казаха пред Haskovo.info от издателство Бард, но отказаха да назоват конкретни цифри. В книжарница в Хасково, в която също се извършва предварителна продажба не можаха да кажат колко ваучери са продали, тъй като периодично се отчитали и не обобщавали крайната бройка. Признаха обаче, че продажбите на романа – рекордьор на Дан Браун „Шифърът на Леонардо“ са били в застой, но покрай продължението му – „Изгубеният символ“ интересът към бестселъра отново се е повишил. 

Дан Браун в момента е един от най-скъпо платените автори на трилъри. Английският вариант на „Изгубеният символ“ вече може да се намери и в хасковските книжарници. Цената му е 30,90 лева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button