Хасково

Двама загинаха в зверска катастрофа на пътя за Димитровград

КатастрофатаЗверска катастрофа стана следобяд на пътя Хасково – Димитровград. По непотвърдена информация двама души са загинали, а други четирима са ранени при сблъсък на два автомобила – Рено и Ауди.

Всичко стана толкова бързо, не можах да разбера какво се случи, изведнъж видях да хвърчат чорапи„, разказа очевидец на катастрофата. По думите му шофьорът на Рено-то е казал, че са идвали от Стара Загора. Ако това е вярно ударът е бил челен и френската кола е навлезнала в насрещното движение и се е блъснала в идващото Ауди.

Засега точната причина за инцидента не е известна. Следователите все още не са излезнали с официална информация по случая. Близо 30 метра спирачен път личеше по пътя.

Двамата загинали мъже са пътували в Аудито. Според свидетели трима от пътниците в реното са откарани в болницата с различни травми, както и един от пътуващите в Аудито. Състоянието им все още не е известно.

Подробности очаквайте по-късно

 

Аудито, в което са пътували загиналите

Аудито, в което са пътували загиналите
 

Реното, където са пътували ранените

Реното, в което са пътували ранените

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button