Хасково

Загиналите мъже са на 33 и 43 години, трима души са с опасност за живота

Катастрофата Мъжете, които загинаха при свирепата катастрофа на пътя Хасково – Димитровград са на 33 и 43 години, съобщават от Националния медицински координационен център. При трагичния инцидент пострадаха още четирима души.

Сред тях е момиче на 11 години, което с фрактура на ляв крак. Другите трима възрастни с в тежко състояние и има реална опасност за живота им.

Това са 64-годишна жена, която е с контузия на гръдния кош, счупени шийни прешлени и таз, друга 67-годишна жена с контузия на гръдния кош, счупен десен крак и фрактура на лява подбедрица и 34-годишен мъж, който е с контузия на гръден кош и счупени ребра.

КатастрофатаЕкипи на Бърза помощ, Полиция, Гражданска защита и Пожарната дойдоха на мястото на инцидента и оказаха първа помощ на пострадалите и помогнаха при изкарването на труповете от размазаното Ауди.

Все още официална информация за инцидента няма. По първоначални данни Рено Меган и Ауди 80 са се сблъскали. „Всичко стана толкова бързо, не можах да разбера какво се случи, изведнъж видях да хвърчат чорапи“, разказа очевидец на катастрофата. По думите му шофьорът на Рено-то е казал, че е идвал  от Стара Загора. Ако това е вярно ударът е бил челен и френската кола е навлезнала в насрещното движение и се е блъснала в идващото Ауди.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button