Регион

Метанова уредба на такси се е запалила при катастрофата до Поляново

КатастрофатаЗапалване на газовата уредба на таксиметров автомобил с марка Деу е причината за смъртта на двама мъже при катастрофата на пътя Хасково – Харманли. Инцидентът стана около 17:30 – близо час след като други двама загинаха на пътя за Димитровград. 

Таксиметров шофьор не е успял да вземе завой до разклона за село Поляново и се е ударил в дърво. От удара газовата уредба на метан се е повредила и бутилката е избухнала в пламъци. Шофьорът и пътникът на предната седалка са изгорели до неузнаваемост. Това е причината установяването на самоличността на загиналите да бъде затруднено.

Пътуващата на задната седалка жена е успяла да се спаси. Тя е със сътресение на мозъка и травма на окото.  Да излезе от колата са й помогнали минаващи по случайност войници.  

Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button