Хасково

Официално: Несъобразена скорост е причината за 4-те трупа на пътя

Катастрофата на пътя Хасково - ДимитровградНесъобразена скорост е официалната причина за двете тежки катастрофи около Хасково вчера следобяд, съобщават от областната дирекция на МВР.

31-годишният водач на „Ауди“ 80 от кърджалийското село Перперек е изгубил контрол над автомобила преминал е през разделителната ивица на пътя Хасково – Димитровград, навлязъл е в насрещната лента за движение и се е ударил в идващото „Рено“.

Както Haskovo.info писа, при инцидента в късния следобяд вчера загинаха двама мъже. Това са шофьорът и спътникът му от Ауди-то, които са на 31 и 33 години. При инцидента пострадаха още четирима души, сред които 12-годишно момиче, което се е возело отзад в Ауди-то. Тя е с фрактура на ляв крак. Ранен е и 34-годишният шофьор на Рено-то е със счупени ребра и комоцио. Возещите се във френската кола жени са с опасност за живота. Едната е на 47 години. Тя е с фрактура на ляво бедро и дясно подбедрие, а 64-годишната й спътничка – с фрактура на таз, ръце и крака. 

Катастрофата на пътя Харманли - ХасковоПри другия тежък инцидент, който стана минути по-късно на пътя Харманли – Хасково загинаха други двама мъже. Те изгоряха в таксиметров автомобил Деу, управляван от 31-годишна лююбимчанка. Загиналите са на 30 години. Поради движение с несъобразена скорост на мокър асфалт водачката е изгубила контрол над колата и се е ударила в крйпътно дърво в дясно по посоката на движение

От удара автомобилът се запалил и изгорял, заедно с двамата мъже от Любимец. Жената е с обгаряне, фрактура на ребра и комоцио. Настанена е в болницата в Хасково с опасност за живота.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button