Хасково

Криминално проявен напада на Кенана, хващат го

ПолицияХасковските криминалисти са задържали 22-годишен младеж по подозрение в извършването на нападение и грабеж, съобщават от областната дирекция на МВР.

Вчера по обяд 23-годишен хасковлия заявил в районното управление, че предишната нощ около 23 часа в района на Кенана е бил нападнат от неизвестно лице. Нападателят му нанесъл побой и му отнел мобилен телефон и ключодържател. Задържаният е познат на полицейските служители. Откраднатите вещи са открити и иззети, уточняват от полицията.

Кражба от хранителен магазин в Симеоновград е станала миналата нощ. Престъпникът е проникнал в бакалията, собственост на 39-годишен мъж, след като е счупил стъкло на врата. Задигнати са цигари за 300 лева и хранителни продукти за около 30 лева.

По същото време в града е регистрирана и кражба от лек автомобил Рено Клио. Собственикът съобщил в полицейския участък, че в колата му, паркирана на улица „Граф Келер“ е проникнато след разбиване на вратата. Откраднати са свидетелство за правоуправление, карти за банкомат и преносима флаш памет.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button