Хасково

Вандали изпошариха Бизнесцентъра и спрели наблизо коли

БизнесцентъраГолемият Бизнесцентър в Хасково и няколко коли, паркирани на близката улица „П.Р. Славейков“, осъмнаха нашарени със спрей. Пречупени кръстове и надписи на английски, сред които и „скинхед“, омаскариха стената на Бизнесцентъра.

Неизвестните вандали са оставили почерка си и по стъклата и вратите на няколко частни автомобили, спрели недалеч от  сградата на бизнесмена Фуат Гювен. Случайно или не хулиганите са забравили флакон от спрей край задния вход на Биснесцентъра. 

Ако има пречупени кръстове след вашата публикация ще направим проверка, тъй като Бизнесцентъра е обществена сграда“, обеща пред Haskovo.info пресаташето на Областната дирекция на МВР Нина Николова. 

Изчистването на нашарената стена е задължение на „Екопрогрес“ коментира от своя страна  пресаташето на Община Хасково Бояна Тодорова. Тя допълни, че е голям проблем намирането на подходящи разтворители за премахване на следите от спрейове.

Image Image
Image Image
Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
!
!
15.10.2009 14:53 14:53

Когато си тъп и Господ не може да ти помогне!

Едва ли е проблем за полицаите да снемат отпечатъци от оставения флакон. А след като ги приберат първо един як бой (така де те сами да се наранят) и после да платят целияя ремонт.

Олигофрени такива!

az
az
15.10.2009 15:03 15:03

[b][/b] Толкова тъпи и неграмотни селяни, ще драскат по колите и стените, всеки знае, че ултра религиозните, фанатиците и хората които вярват в комунизъм и фашизъм не са добре, главната причина за това е, че са бедни, нищо не са постигнали в живота и нямат никакво бъдеще.

БЕЗМОЗЪЧНИ ГЛУПАЦИ СИГУРНО СА НЯКОИ МИШКИ ЗАЩОТО ТАКИВА БОКЛУЦИ СА МНОГО СТРАХЛИВИ

Анонимен
Анонимен
15.10.2009 15:58 15:58

разсмя ме… как ще снемат отпечатъци от флакона? 😆 😆 😆

Анонимен
Анонимен
15.10.2009 19:22 19:22

Там около банката няма ли камери, не се ли вижда кой го е извършил? САМО ТЕХНИКА ТОВА ЩЕ НИ ОПРАВИ!

men
men
16.10.2009 9:46 9:46

mnogo sa smotani tezi deca deto risuvat po stenite…

Back to top button