Хасково

Експерти от МРРБ разясниха принципите на ефективното партньорство в Одрин

Румен ДаневПринципите и факторите за ефективно партньорство разясниха експерти от Министерството на регионалното развитие и благоустройството в Одрин. Това стана по време на форум за партньорство по Програмата за трансгранично сътрудничество между България и Турция 2007-2013 в турския град, съобщиха от Областна администрация Хасково. Инициативата премина под мотото „Заедно партньорите постигат повече“.

По време на срещата експертите от ведомството акцентираха най-вече на начините за избор на подходящ партньор, оценка на неговия капацитет, както и предизвикателствата, които едно сътрудничество поставя

Във форума в Одрин участие взе областният управител Румен Данев, както и областните управители на Ямбол и Бургас.  Присъстваха и потенциални бенефициенти от областта, сред които голям екип от община Димитровград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button