Хасково

Заради спиранията на тока може да останем и без вода

ТокЗаради профилактика на съоръженията на EVN в Хасково и днес част от абонатите на дружеството ще останат без ток.

Преди обяд от 8:00 до 12:00 часа електроподаването ще бъде прекъснато по ул. „Мадара“, Дом майка и дете, ОУ „Любен Каравелов“, ул. „Кнежа“, ул. „Сливница“, ул. „Ген. Радецки“, ул. „Поройна“ и ул. „Видин“.

Следобяд от 13:00 до 17:00 часа без ток ще останат живеещите във вилна зона „Кенана“, Дома за стари хора и Вила на МВР. Ще бъде спряно електрозахранването в района на подстанции Хасково и Димитър Канев. 

Профилактиката ще засегне съоръжения на ВиК. Поради тази причина е възможно част от абонатите на водното дружество да останат без вода в края на работни ден.

„Имаме 30 000 кубика вода резерв и апокалиптична обстановка не се очаква. Възможно и макар и за малко без вода да останат хората по високите етажи от кварталите „Дружба 1“, „Дружба 2“, „Орфей“, „Република“, „Изгрев“, „Изток“ и част от Източна индустриална зона“, обясни за Haskovo.info началникът на район Хасково към ВиК инж. Атанас Димов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button