Регион

Двама нападнаха и обраха турски шофьор

Полицейска кола43-годишен турски шофьор е бил ограбен от две неизвестни лица, които са го нападнали, съобщават от полицията. Сигнал за инцидента, който е станал на 21 срещу 22 октомври е подал потърпевшия в дежурната част на полицейското управление в Харманли.

Пътувайки с товарния си автомобил Ман с ремарке с турска регистрация от Свиленград в посока „Голямата звезда“, на 2 км от село Дрипчево пука гума. Слизайки да провери какво се е случило водачът установява, че пукнатата гума е от предварително поставена на пътя арматурна шина със заварени по нея шипове.

В този момент към него се приближили двама мъже, въоръжени с пушка и газов пистолет, които за сплашване произвели няколко изстрела във въздуха. Нанесли са му удари с метална тръба, след което от кабината на камиона са му отнели 1 900 долара. Турският водач е с контузна рана на десен крак. По случая е образувано досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button