Любопитно

Учителската стая в езиковата стана стая на Вси Светии

Подготовката за празникаВ истински американски дом преди Хелоуин се е превърна сградата на хасковската езикова гимназия. Ден преди празника в школото кипи усилена подготовка, видя екип на Haskovo.info. Прилепи и тикви посрещат ученици и учители още на входа на гимназия, а стаята на преподавателите е станала стая на Вси Светии.

Утре учениците от гимназията ще пресъздадат американския празник в центъра на Хасково. В градинката до театъра ще бъде построен Призрачен град. 11-те къщи и тиквите – фенери вече са готови, черните роби са налице също.

Подготовката за празникаИ тъй като Хелоуин е най-вече празник за децата, учениците от езиковата гимназия са приготвили специални забавления за най-малките.

Призрачният град ще отвори врати утре в 12 часа. За час учениците ще организират и благотворителен базар. В него ще се продават тикви, бонбони и рисунки. Със събраните средства ще бъдат зарадвани децата от домовете в Хасково.

Празникът ще продължи следобяд от 17:30 часа в местна дискотека. Сециални гости на празника ще бъдат Деница от Мюзик айдъл и поетесата Нина Момчилова, която тази година бе обявена за Баш Каунь 2009.

 Подготовката за празника  Подготовката за празника
 Подготовката за празника  Image

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button