Хасково

Непълнолетни пробваха да крадат нафта – хванаха ги

ПолицияЧетирима димитровградчани са задържани в хасковския арест по подозрение в извършване на кражби, съобщават от областната дирекция на МВР. Двама от тях са непълнолетни – на 16 и 17 години, а другите са на 24 и 25.

Четиримата са задържани след като в 3 часа миналата нощ се е задействал СОТ-а на шахта за дизелово гориво на бензиностанцията на ул. „Цар Освободител“. При пристигането на автопатрула крадците побягват, а по-късно са задържани.

Установено е, че четиримата са извършители и на други кражби на дизелово гориво и акумулатори. Задържани са за 24 часа.

Три кражби на вещи и части от автомобили са станали през почивните дни в Димитровград, допълват от полицията. Неизвестни лица са проникнали в два Опел-а и Мерцедес, паркирани на улиците „Патриарх Евтимий“ и „Петър Берон“ и на улицата зад бившето кино „Медея“. От колите са откраднати CD-та и общо 600 лева. Крадците са счупили стъклата на двата опела, а в Мерцедеса са влезли с подбран или подправен ключ.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button