Хасково

Натоварване забавя пробите на съмнителен за свински грип

МБАЛ - ХасковоРезултатите от пробите на 52-годишен мъж, за който има съмнение, че е болен от свински грип ще станат ясни утре, съобщи за Haskovo.info директорът на РИОКЗ д-р Делчо Янев. Показанията на теста трябваше да бъдат съобщени днес, но ще закъснеят заради натоварването на служителите в Националната референтна лаборатория.

Haskovo.info научи, че 52-годишният мъж е приет в Инфекциозно отделение Хасково след престой в Нервно. Болният е имал гърчове, но в последствие развил грипоподобни симптоми. Вчера 52-годишният мъж е бил посетен от консултант от Пловдив.

Информацията потвърди заместник – директорът по лечебната част в МБАЛ – Хасково д-р Иван Иванов. По думите му болният е бил прегледан от главния асистент от Инфекциозната клиника в Пловдив. Според него хасковските специалисти провеждат адекватно и навременно лечение спрямо симптоматиката и не е необходимо транспортирането му до града под тепетата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button