Регион

Задържаха двама, скрили в акумулатори 2.8 кг. марихуана

Двама мъже на 34 и 37 г. са задържани за 2.840 кг. марихуана на стойност 11 360 лв., открита в камион на ГКПП „Капитан Андреево“, съобщават от прокуратурата.

На 15 януари на пункта е извършена щателна митническа проверка на товарен автомобил, излизащ от България и пътуващ към Турция. Той е бил управляван от обвиняемия А. А. При проверката в двата акумулатора на камиона са намерени укрити общо 14 пакета с 2.840 кг. канабис.

Канабис

Служители на ГД БОП са задържали и Н. К., подбудител и помагач в извършване на престъплението. Той е осигурил наркотичното вещество и е склонил А. А. да го пренесе през границата на страната.

С постановление на Окръжна прокуратура – Хасково от 16 януари двамата български граждани са били задържан за срок от 72 часа, в рамките на които предстои да бъде внесено искане в съда за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
от край време :) нормално
от край време :) нормално
22.01.2020 23:48 23:48

бохохо за да преминат с камионите издават малките хахаха

Back to top button